Redwoods og højdetræning

Dag 6

Ved et tilfælde kørte vi ind i et område med militære mindesmærker, parker og en kirkegård. På kirkegården var der kun gravsteder for afdøde i forbindelse med 1. og 2. Verdenskrig. Der var hvide sten så langt man kunne se. Det var på én gang både skræmmende og imponerende at se.

Kirkegård ved Golden Gate Brige:

Kirkegård ved Golden Gate Bridge

Vi kørte nordpå over Golden Gate Bridge, hvor vejret var diset og lidt køligt. Ikke de bedste udsigter til en skovtur i Muir Woods, men vi fortsatte ufortrødent.

Golden Gate Bridge:

Golden Gate Bridge

Da vi kom frem viste Muir Wods sig at være et at San Franciskanernes foretrukne destination for weekendudflugter. Det tog lidt tid at finde et sted at parkere. Vi gik rundt i område et par timer og så de enormt høje træer, som generelt var svære at fotografere, selv på højkant :-). Vi har alligevel valgt at bringe et par stykker på bloggen.

Martin i Muir Woods:

Muir Woods

Anders i Muir Woods:

Anders i Muir Woods

Der var forskellige ruter man kunne vælge at gå ad. Vi valgte nok én som var lidt for lang, lidt for kuperet og lidt for højt i forhold til vores lunger. Man kunne seriøst mærke højdeforskellen. Men det var en oplevelse og helt sikkert anbefalelsesværdigt.

Nu er vi ved at forberede os til at tage på pub og se EM-finalen. Klokken er ca. 10.30 hér, så det er et lidt skævt tidspunkt. Men hey – det ER jo fodbold.

God kamp,

Martin og Anders

Reklamer

~ af anderskann på juni 29, 2008.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: