Santa Cruizing

4. dag i SF

Vi indledte dagen med at spise på Mels diner. Den ligger lige om hjørnet og laver fremragende mad. Problemet er bare at man ikke kan få et lille måltid. Så man ender med at spise sig så mæt, at man har brug for en eftermiddagslur om morgenen !?! Den gik ikke. Vi havde en aftale med Treb Ryan, administrerende direktør hos OpSource i Sillicon Valley.

OpSource sælger Cloud Computing-ydelser, til “high end”-delen af markedet, og er derfor ekstra interessante for os, da vores fokus ikke ligger på, hvordan Cloud Computing (CC) bruges af web-2.0 startups og lignende, men nærmere hvordan danske virksomheder af alle størrelser kan benytte CC. Denne del af markedet har generelt højere krav til sikkerhed og garantier for kavaliteten af services (Service Level Agreements). Treb Ryan havde mange spænende synspunkter på emnet, og interviewet var meget udbytterigt. Vi røg dog ofte tilbage i SaaS-domænet, hvilket skyldes, at alle OpSource’s kunder er virksomheder, der benytter OpSource som hosting-partner til at udbyde SaaS. Vi havde ca. en time med Treb, og fik en masse med hjem til at efterevaluere på. En af de vigtigeste ting som Treb gav os med, var at han gerne vil skabe kontakten til nogle af deres kunder, så vi kan få indsigt i den side af historien også.

Efter besøget stod vi midt i Silicon Valley og tænkte at vi ville se lidt af hvad der ellers var at se i den berygtede dal. Men det sjove ved Silicon Vally er, at selv om det er centrum for store forretningssucesser, er der intet at se. Mange af bygningerne er de samme som husede dot-com’erne, dvs. kedeligt 90’er-byggeri. Det er i Silicon Valley de får tingene til at ske, men ikke her at virksomhederne vil møde deres kunder. Men vi kørte selvfølgeligt lige igennem Googles hovedkvarter 🙂

På vej mod Santa Cruz

Vi fortsatte mod syd på til Santa Cruz. Det er en by som inbyggerne i San Francisco bruger som ferie og bade-by. Det var meget typisk amerikansk strandpromenade med et tivoli med høje rutchebaner, spillehaller og cafeer. Ved siden af var der en lang “Peer”. Den slags har enhver set i amerikanske film. Santa Cruz er nok ikke et sted vi vil tage til igen foreløbig, men det var sjovt at opleve amerikanernes præferencer for ferieophold:-).

Lidt nord for Santa Cruz

Strand ved Santa Cruz

Da Santa Cruz ligger ca. 100 km syd for San Francisco, begyndte vi at overveje at vende næsen mod nord igen. Vi valgte den noget mere charmerende kystvej Highway 1 frem for Highway 101 midt i landet.

Billeder fra vejkanten på Highway 1
Anders på Highway 1

Martin på Highway 1

Pontiac on Highway 1

Det var en super flot køretur gennem dramatisk bjerglandskab, klippekyst og kartoffel-, jordbær- og kålmarker.

De næste par dage vil vi begynde at overveje indholdet til vores kommende artikel samt bearbejde de indtryk og faglige indspark vi har fået til specialet. Der er nok at tage fat på! Nu hvor vi er her, vil vi dog benytte lejligheden til også at få set lidt mere af byen og omegn. Bland andet skal vi helt sikkert op og se de imponerende Redwoods nord for Golden Gate Bridge. More to come…

Reklamer

~ af Martin Albertsen på juni 27, 2008.

En kommentar to “Santa Cruizing”

  1. Keep the posts coming.. Interssant stuff.. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: