The Big Switch

Vi venter stadig spændt på at modtage Nick Carr’s nye bog med posten. Bogen er netop udkommet og har titlen “The Big Switch”. Nick Carr - The Big SwitchOg ja, det er Carr som i “IT doesn’t matter”. I “The Big Switch” omtaler Carr det fundamentale skift som i øjeblikket finder sted, nemlig skiftet fra at virksomheder selv driver og vedligeholder IT-systemer, servere og applikationer, til at anvende Software as a Service, hvor al drift og vedligeholdelse af virksomhedens applikaitoner varetages eksternt af en SaaS-provider. I bogen sammenligner Carr dette skift med etableringen af el-nettet for bare 100 år siden, hvor man gik fra at drive sin egen generator, til i stedet at få strøm fra det store el-net. Meget tyder derfor på at det stadig er Carr’s hypotese at “IT doesn’t matter”. Vi ser frem til at få fingre i bogen.

Greg Jarboe (Search Engine Watch) interviewede i starten af måneden Nick Carr om bogen. Klippet varer ca. 4 min. og Carr fortæller om de væsentligste pointer i bogen.

Reklamer

~ af anderskann på februar 20, 2008.

En kommentar to “The Big Switch”

  1. Jeps, det bliver super at få bøgerne 🙂

    I samme kategori, bare lidt lettere, kan Carr’s artikel “The end of corporate computing” anbefales…

    Hvad er det men Carr og hans overdramatiske titler (It doesnt matter, The end of corporate computing, the big switch) ? Drama queen !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: